MEGJELENT az FMC-Agro Hírek Tavasz 2022 Hírvevél

2022. március 31. csütörtök 23:46
BETÜMÉRET:
Szakmai újdonságok,új termékek, technológiák, növénytáplálás és -kondicionálás, károsítók szignalizációja területén végzett tevékenységek

Már elérhető az FMC-Agro Hírek 2022 Tavasz lapszáma, ami online böngészhető vagy letölthető weboldalunkról.

A hírlevelünkből megtudhatja a választ számos kérdésre a legfontosabb szántóföldi és kertészeti tavaszi növényvédelmi tennivalókkal kapcsolatban. A kiadványban gyakorlati tudnivalókkal, eredményekkel, kísérletekkel alátámasztva mutatjuk be a kalászosok körüli növényvédelmi ajánlatainkat: bevált technológiák prémium kedvezményekkel, felhívva a figyelmet a legveszélyesebb gyomokra és rovarkártevőkre is, valamint külön cikk ismerteti a minőségi gabonatermesztéshez alkalmazható gombaölő szeres javaslatunkat.

2021-ben a napraforgó az egyik legjobban jövedelmező növényünk lett növekvő vetésterület mellett, melyből több, mint 200 000 hektár Express™-toleráns hibrid került elvetésre. Ennek kapcsán ebben a kultúrában a gyomirtási megoldásainkat helyeztük a fókuszba és egy új hibridet is bemutattunk a növekvő kínálatból.

Az őszi káposztarepce tavaszi védelmének kulcskérdéseit boncolgatva kiemeltük, hogy 2022 tavaszának kulcskérdése a repcét ért hideg és vízhiány okozta stresszek elleni védelem és a repce-fénybogár elleni védekezés lehet, ami éppen a napokban válhat aktuálissá, így érdemes a napokban körülnézni a repcetáblákon!

Kukoricában már a vetéstől segítjük a termelők munkáját biológiai alapú startertrágyával, majd a gyomok elengedhetetlen jelentőségéből kiindulva összefoglaljuk a tapasztalatokat az immár 5 éves Diniro® Gold gyomirtó kombináció használatával kapcsolatban, és felhívjuk a figyelmet a lepkekártevők elleni védelem fontosságára és jelentőségére, amihez egy hasznos applikációt, az Arc™ farm intelligence rovarmonitoring rendszert is biztosítjuk a kukoricatermesztő gazdálkodók számára, hogy minőségi, toxinmentes takarmányt állíthassanak elő.

Stresszoldás, növénykondicionálás és levéltrágyázás, cirokgyomirtás, burgonyafertőzések elleni védekezés, szója növényvédelem, zöldség- és gyümölcstermesztési rovarvédelmi megoldások is szerepelnek a cikkek között, valamint részleteket tudhatnak meg az idén bevezetésre kerülő újdonságunkról, az Accudo® biostimuláns eredményeiről és működéséről is.

Tudjon meg többet! Böngéssze a kiadványt a lenti linken!

Hírlevelünket IDE kattintva tekintheti meg lapozható formátumban.


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
SZAVAZÁS

A vetésfehérítő ellen mikor érdemes védekezni?

Az imágók tömeges megjelenésekor

A lárvák tömeges megjelenésekor
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.