Arc™

farm intelligence

Elérhető közelségben az Apprakész rajzásmegfigyelő rendszer

  • Célzott és fenntartható rovarölőszer-használat
  • Kevesebb rovarmegfigyelési munka és alacsonyabb költségek
  • Magasabb hozamok és jobb jövedelmezőség
  • Hatékony munkaszervezés

Ahhoz, hogy nyomon követhessük a molykártevők megjelenését, mielőbb tudnunk kell, hogyan alakul a kártevőnyomás a gazdaságunkhoz legközelebbi területeken. Ezt könnyen megtehetjük az FMC egyszerűen használható Arc™ farm intelligence applikációjával.

Érdekel az App!
Kérek értesítést a csapdázás indulásáról!

Az FMC által telepített csapdák valós idejű adatain alapuló megfigyelések lehetővé teszik a termelők és szaktanácsadók számára, hogy beazonosítsák azokat a területeket, amelyek a molykártevők által leginkább veszélyeztetettek lehetnek, ezáltal is elősegítve a költséghatékonyabb védekezést. Ennek köszönhetően pedig tervezhetőbbé és fenntarthatóbbá válik a növényvédelem.

Töltse le az Applikációt és tájékozódjon első kézből!

iOS operációs rendszerű készülékre letölthető a gomb megnyomásával innen:

App Store

Android operációs rendszerű készülékre letölthető a gomb megnyomásával innen:

Google Play

Hogyan segít az Arc™ farm intelligence a jövedelmezőség növelésében?

  • Közvetlen értesítéseket küld a kukoricamoly rajzásának kezdetéről, változásáról és közelgő rajzáscsúcsokról, valamint az ajánlott kezelésekről.
  • A hatékonyabb és fenntarthatóbb gazdálkodás érdekében termékeinket ott és akkor alkalmazhatja, ahol és amikor valóban szükséges.
  • Csökkenti a rovarmegfigyelés költségét és idejét, hogy Ön a gazdasága igazán fontos ügyeire koncentrálhasson.

Hogyan működik az Arc™ farm intelligence?

Kihelyezésre kerülnek a rovarmegfigyelő csapdák az FMC partnerhálózat területeire. Ezzel rovarmegfigyelési  időt és munkaerőt takarítunk meg Önnek!
Adatgyűjtés a területi csapdákból. Nem mindenütt szükséges szakképzett rovarszakértő a rovarfelismerő technológiának köszönhetően.
Az FMC Arc™ farm intelligence applikációban rendelkezésre állnak a fogási eredmények, segítve Önnek a tervezésben a megfelelő időzítés érdekében.
A valós idejű adatok segítenek megalapozott döntéseket hozni arról, hogy hol, mikor és hogyan szükséges a védekezés, így a kártevők elleni védelem egyszerűvé és gyorssá válik.

Az Arc™ farm intelligence valós idejű adatai segítenek megalapozott döntéseket hozni arról, hogy hol, mikor és hogyan szükséges a védekezés

Vizuális hőtérkép, fogási diagram és kártevő fotók

Fogási összesítő és figyelmeztető rendszerüzenetek

Hatékony megoldás, ami illeszkedik a kezedbe és a digitális megoldásaid közé

Az Arc™ farm intelligence egyedülálló képességekkel egészít ki más precíziós alkalmazásokat és rendszereket – úgy lett kialakítva, hogy integrálódjon a meglévő platformokba.

Minden iOS és Android mobiltelefonon és tableten futtatható.

Ha fontos Önnek kukoricájának minősége és mennyisége, töltse le az Applikációt MOST és tájékozódjon első kézből a rajzás időszakában!

Crop Science Forum & Awards 2021

Az Arc™ farm intelligence a Crop Science Award 2021 Legjobb Innováció a Digitális Gazdálkodási Technológiában kategória nyertese.

További információ területi képviselő kollegáinktól kapható!

Érdekel az Arc™ farm intelligence!
Kérek értesítést a csapdázás indulásáról!

Feliratkozás

Kötelező mező
Kötelező mező
Kötelező mező

Hozzájáruló nyilatkozat
Kötelező mező

További információk