Utolsó lehetőség a Steward® 30 DF rovarölő szer beszerzésére!

2022. június 1. szerda
BETÜMÉRET:
Mi marad és mi búcsúzik a kukoricától és a zöldség-gyümölcs kertekben 2022-ben?

Búcsúzik az indoxakarb hatóanyagú Steward® 30 DF rovarölő szer!
 
Velünk maradnak viszont mind a kukorica mind a zöldség-gyümölcs esetén az állományok fő moly- és lepkekártevői, melyek védekezés nélkül jelentős kártételt okoznak a csemege-, vetőmag- és takarmánykukoricában, illetve almatermésűekben, csonthéjasokban, szőlőben, káposztafélékben, paprikában, paradicsomban és zöldbabban egyaránt. 

Az eredményes termesztéshez elengedhetetlen ezen károsítók elleni védekezés és a szerrotáció is a rezisztencia kialakulásának elkerülése végett. Jó szerválasztással, az előírt dózis betartásával és különböző hatásmódú rovarölő szerek használatával eredményes védekezést érhetünk el és mérsékelhető a rezisztencia kialakulásának veszélye.


A 2022-es termelési évben még lehetőség van a kártevők elleni harcba beilleszteni az indoxakarb hatóanyagú Steward® 30 DF rovarölő szert, ugyanis:

  • Az FMC-Agro Hungary Kft. kereskedői partnerei 2022. július 1-ig hozhatják forgalomba.
  • A termelő partnereink számára a termék 2022. szeptember 19-ig felhasználható.

A védekezés alapja gyapottok-bagolylepke és kukoricamoly ellen:

A rajzáscsúcs figyelemmel kísérése, ebben nyújt segítséget az FMC új, egyszerűen használható Arc™ farm intelligence applikációja.
További információk: www.fmcagro.hu/arc

A rajzáscsúcs után öt-hat nappal történik meg a tömeges lárvakelés, ekkor kell kijuttatni a Steward® 30 DF rovarölőszert. A kukoricabogár imágói elleni védekezés célja a bogarak tojásrakás előtti gyérítése, a bibeszálak elrágásának megakadályozása. Valódi tojásölő hatása van. Tartós, 14 napos tartamhatással rendelkező gyomorméreg. Hatékonyságát magas hőmérséklet, erős UV-sugárzás mellett is megtartja. Érdemes a kijuttatásnál a vízmennyiséget növelni, ami javítja a fedettséget és ezzel együtt a hatékonyságot.

Éljen a lehetőséggel és rendelje meg időben (2022. július 1 előtt!) a még felhasználni kívánt készletet kereskedelmi partnereinktől, hiszen a Steward® 30 DF a szakma számára kiemelkedő hatékonyságot jelent a károsítók elleni védekezésben.

Valamint töltse le az Arc™ farm intelligence rajzásfigyelő rendszerünket a kártevők nyomon követesére a következő módon:

App Store

Google Play

Éljen a lehetőséggel és rendelje meg időben (2022. július 1 előtt!) a még felhasználni kívánt készletet kereskedelmi partnereinktől, hiszen a Steward® 30 DF a szakma számára kiemelkedő hatékonyságot jelent a károsítók elleni védekezésben.

Szakmai kérdéseivel kérjük keresse területi szakmérnök kollegáinkat, beszerzéssel kapcsolatban pedig kereskedő partnereinket!

 

 


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
SZAVAZÁS

A vetésfehérítő ellen mikor érdemes védekezni?

Az imágók tömeges megjelenésekor

A lárvák tömeges megjelenésekor
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.