Növényvédelmi termékkatalógus 2022

2021. december 21. kedd 13:22
BETÜMÉRET:
Lapozza föl újdonságokért, technológiái ajánlatokért, kísérleti eredményeinkért.

Termékkatalógusunkban egyre több friss vizsgálati eredményt helyezünk el a termékismertetők mellett, az adott termelési év sajátosságaihoz igazodva, amelyekről a gyakorlatban dolgozó termelők számolnak be, „QR”-kódos videólinkek segítségével.

További újdonság, hogy a sokak számára újdonságot jelentő UFI-kód szintén helyet kapott a termékeink neve mellett. Mi is az UFI-kód? 2020-tól új címkeelemet – egy 16 karakterből álló kódot, az egyedi formulaazonosítót (UFI) – kell feltüntetni az egészségügyi vagy fizikai veszély tekintetében osztályozott valamennyi termék címkéjén. Az UFI-hoz kapcsolódó termékre vonatkozóan valamennyi információt - kereskedelmi név, szín, csomagolás, termékkategória és toxikológiai információk – is meg kell adni a toxikológiai központoknak. Az UFI célja, hogy egyértelmű kapcsolatot teremtsen az Ön által közölt információk és a forgalomba hozott termék között. Különösen nagy jelentősége van ennek, ha netán környezetszennyezés, baleset, mérgezés állna elő. A szakemberek számára megmutatja, hogy mivel is állnak szemben.

A növényvédőszer hatóanyagok kapcsán legtöbbet a visszavonásokról vagy korlátozásokról lehet hallani. Igyekszünk választ adni a termelők azon kérdésére is, hogy mivel tudják helyettesíteni az eddig bevált növényvédelmi megoldásaikat? Ennek kapcsán szerepeltetjük a már kiadott vagy tervezett szükséghelyzeti engedélyekre vonatkozó információkat is katalógusunkban.

Katalógusunkat IDE kattintva tekintheti meg lapozható formátumban.


 


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
SZAVAZÁS

Tudja-e Ön, hogy mekkora lehet a repce-fénybogár által okozott kártétel a repcében, ha nem vagy nem hatékony rovarölő szerrel védekezünk ellenük?

0,1-0,3 t/ha

0,4-0,7 t/ha
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.