Radistart® Gold elővásárlási akció

2023. január 26. csütörtök
BETÜMÉRET:
A február 28-ig megrendelt termékekre vonatkozóan a készlet erejéig 10% kedvezményt adunk a 2023-as szezonbeli listaárhoz képest.

A mikrogranulátum készítmények nagy előnye, hogy jelentősebb bemosó csapadék nélkül is hasznosítani tudja a növény, köszönhetően annak, hogy a kapillárisokban lévő nedvesség nagyban segíti a tápelemek felvételét.

A fenti tények tükrében ajánlott a mikrogranulátum starterműtrágyák használata, melyek kapás kultúrák esetében 10-20 kg/ha dózissal használhatók. Vetéssel egy menetben a biológiai startertrágya a növények fejlődésének legkritikusabb szakaszában, csírázáskor biztosítja a fiatalkori fejlődéshez legszükségesebb feltételeket, optimális talajkörnyezetet és tápelem-ellátottságot, aminek következtében az intenzív fejlődésből eredő kezdeti előny a termés betakarításáig nyomon követhető.

A Radistart® Gold mikrogranulált starter műtrágyára elővásárlási akciót hirdetünk. A február 28-ig megrendelt termékekre vonatkozóan a készlet erejéig 10% kedvezményt adunk a 2023-as szezonbeli listaárhoz képest.

A Radistart® Gold startertrágya és talajkondicionáló rendszeres használata könnyen művelhető, morzsalékos és jobb vízháztartású talajt eredményez. A készítményben található makro- (nitrogén, foszfor, kálium), mikro- (cink) és mezoelemek (kalcium, magnézium, kén) közül a magnézium és a kálium mennyisége kétszeresére nőtt az elődkészítményhez képest. 16%-ban tartalmaz zeolitot (a jelenleg elérhető készítmények között legmagasabb arányban), mely különleges kőzet nagy felületmegkötő képességgel rendelkezik, így a talaj optimális tápanyag- és vízháztartását segíti elő. A Radistart® Goldban található 2% tengerialga-kivonat is felel a biostimulátor hatásért. Összetevői segítségével biztosítja a betegségek és stressz elleni védelmet, erősíti a sejtfalat, stimulálja a növényi hormonok szintézisét.

Kapcsolódó hírlevél

Kapcsolódó termék


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
SZAVAZÁS

A vetésfehérítő ellen mikor érdemes védekezni?

Az imágók tömeges megjelenésekor

A lárvák tömeges megjelenésekor
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.