2019 év újdonsága

2019. március 7. csütörtök
BETÜMÉRET:
Az Evorelle® Express™ új lendületet ad a kétszikű gyomok elleni harcban

Az FMC-Agro Hungary Kft. bemutatja a 2019-es év újdonságát, az Evorelle® Express™ gyomirtó szert, mely a sokak
által régóta, megelégedéssel használt Express® 50 SX® továbbfejlesztésének az eredménye, kizárólag Express®-toleráns napraforgóban. Az Evorelle® Express™ új lendületet ad a kétszikű gyomok (pl. vadkender, parlagfű, mezei acat) elleni küzdelemben. Két különböző hatóanyagával megelőzni hivatott az esetlegesen kialakuló gyomirtószer rezisztenciát, dózisa 60 g/ha-ra emelkedett, melyet a már megszokott módon, a kultúrnövény 2-6 valódi leveles állapota között szükséges kijuttatni.

Az Express®-technológia egyediségét megőrizve, az Evorelle® Express™ is kijuttatható osztott kezelés formájában (30 + 30 g/ha, 7-14 nap eltéréssel), a napraforgó 2-8 valódi leveles állapota között. A tökéletes hatás érdekében a permetlé készítése során minden esetben szükséges Trend® 90 nedvesítő segédanyag hozzáadása, melynek használatával megbonthatjuk a gyomok viaszrétegét, segítve ezzel a gyomirtó szerek bejutását.

Az Express® 50 SX® vagy az Evorelle® Express™ készítményekkel történő kezelés, csak a toleranciát megfelelő mértékben hordozó és azt a szélsőségesebb időjárási körülmények között is egyenletesen biztosító hibridek esetében végezhető el. Az Express®-technológia széles körben elterjedt, évek óta sok termelő számára bizonyított,alkalmazási területe egyre növekszik, köszönhetően az egyre bővülő Express®-toleráns napraforgó hibridek kínálatának is.

Kapcsolódó hírlevél


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
SZAVAZÁS

Tudja-e Ön, hogy mekkora lehet a repce-fénybogár által okozott kártétel a repcében, ha nem vagy nem hatékony rovarölő szerrel védekezünk ellenük?

0,1-0,3 t/ha

0,4-0,7 t/ha
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.