FMC-Agro szántóföldi bemutatók, gombnyomásra a képernyőjén

2020. június 4. csütörtök
BETÜMÉRET:
Tartson velünk 2020. június 11-én Sárszentmihályra és június 12-én Látóképre

A 2017 november 1-vel megalakuló “Új FMC” elkötelezett a kutatás-fejlesztés mellett, hogy rövid- és hosszútávon is új és hatékony megoldásokkal segítse a termelők munkáját az egész világon. Európa különös helyet foglal el a fejlesztőcégek munkájában, mert az Unió által felgyorsított hatóanyag-kivonásokkal kell lépést tartania olyan új fejlesztésekkel, amelyek megfelelnek a legszigorúbb környezetvédelmi elvárásoknak is.

Az FMC-Agro Hungary Kft. Magyarországon is nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a helyi adottságoknak legmegfelelőbb technológiákat állítson össze, azokat tesztelje és az eredményeket szántóföldi bemutatók formájában is megossza a termelőkkel. Ezeken a bemutatókon igyekszünk hű képet adni a legfontosabb szántóföldi növényekben használható megoldásokról, legyenek azok a gyomok, gombák, illetve rovarok elleni védelemmel kapcsolatosak. A mai napig megállja a helyét az a mondás, hogy “Hiszem, amit látok!”, így igyekszünk minden érdeklődő számára vizuálisan bemutatni a technológiáink erősségeit, ezzel segítve a termelői döntéseket.

Tudjuk azonban, hogy a növényvédelem nem egy “l’art pour l’art” tevékenység, annak szorosan és funkcionálisan kell kapcsolódnia a növénytermesztés egyéb fontos elemeihez. Épp ezért ezeken a bemutatókon összekapcsoljuk a vetőmagválasztás és a növénytáplálás kérdéskörét is, amely munkában a KWS Magyarország Kft. és a Hed-Land Hungária Kft. munkatársai lesznek a segítségünkre.

Szeretettel meghívjuk Önt, hogy tartson velünk Sárszentmihályra és Debrecen-Látóképre és helyszínenként 40-50 perces összefoglalóinkban kövesse nyomon a legfontosabb növényvédelmi, növénykondicionálási technológiáink bemutatását! Az ismert korlátozások miatt az idei évben rendhagyó módon, otthon vagy az irodájában ülve sétálhat velünk a szántóföldön. Szakmérnökeink videós ismertetői, képek és riportok segítségével bemutatjuk az eredményeket minden érdeklődő részére. A felvett anyagokból készült összefoglaló megtekinthető lesz itt a weboldalán és YouTube csatornánkon, az @FMCAgroHungary facebook oldalon, valamint médiapartnerünk, az Agrotrend.hu oldalain is.

Tartson velünk 2020. június 11-én Sárszentmihályra és június 12-én Látóképre!

Bízunk benne, hogy mindenki megtalálja azt a számára érdekes és hasznos információt, amely segítheti abban, hogy hatékonyabb és jövedelmezőbb termesztést folytasson az előttünk álló növénytermesztési szezonban és a jövőben.

Hasznos időtöltést kívánunk mindenkinek és köszönjük, hogy meglátogatják a virtuális platformjainkat!
 Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
SZAVAZÁS

Tudja-e Ön, hogy mekkora lehet a repce-fénybogár által okozott kártétel a repcében, ha nem vagy nem hatékony rovarölő szerrel védekezünk ellenük?

0,1-0,3 t/ha

0,4-0,7 t/ha
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.