Repce Kondi Pack

2019. október 22. kedd
BETÜMÉRET:

Gombaölő, regulátor és kondícionáló virtuális csomag

Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó kultúrák
Hatóanyag Forg. kat. Tartalom m.v.i. (nap)
Riza 250 EW 250 g/l tebukonazol I. 5 l Riza 250 EW + 0
Amalgerol - állati és növényi olajok, gyógynövény kivonatok, nyomelemek, esszenciák, algakivonat 25 l Amalgerol Premium

 

Mégveszélyesség nem jelölésköteles
Veszélyesség vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes
Tűzveszélyesség nem jelölésköteles
LD50 érték 2000

 

Kultúra Károsító Dózis (l/ha) é.v.i. (nap)
Őszi káposztarepce Gombabetegségek, Regulátorozás, Kondicionálás Riza 250 EW 0,6-1 35
Amalgerol Premium 3-5

 

Az eredményes repcetermesztés fontos feltétele, hogy tavasszal az induló állományt ne gyengítsék a különböző betegségek, ezért elengedhetetlen, hogy a tápanyagokhoz minél gyorsabban hozzájusson a növényzet. Ugyanakkor az is meghatározó a hozam és minőség szempontjából, hogy a vezérhajtással együtt az oldalhajtások is teljes értékű becőket neveljenek, amihez viszont az kell, hogy együtt hajtsanak és fejlődjenek.

Az FMC pontosan ezen szempontok figyelembe vételével alakította ki Repce Kondi Pack virtuális csomagját, ami 5-8 ha repce állománykezelésére elegendő.

A Riza® 250 EW egy újgenerációs triazol, ami felszívódó tulajdonsága, széles hatásspektruma és jelentős gombaölő hatékonysága mellett még egy különleges tulajdonsággal bír, ami megkülönbözteti a hasonló típusú gombaölő szerektől, az pedig a regulátorhatás. A repcét kezelve Riza 250 EW-vel, a gombafertőzésektől (fóma, szklerotínia, alternária, botritisz) tudjuk megvédeni a tőlevélrózsás, szárba indulni készülő állományunkat, ugyanakkor ezt a másik, nagyon fontos tulajdonságát is ki tudjuk használni.
A regulátorhatás abban nyilvánul meg, hogy a kezelés eredményeként az oldalhajtások a vezérhajtással együtt fejlődnek, azzal egyszerre virágoznak és egyenértékű becőket teremnek.

Az elmúlt 20 év igazolta, hogy az Amalgerolnak helye van a repcetermesztés technológiájában, mert úgy a gyökérzet beindításával, mint a gyökérrel szimbiózisban élő mikorrhizák meghétszerezésével a növény jóval nagyobb felületről tud vízben oldott tápelemeket felvenni, valamint fokozza a növényben az anyagcsere folyamatokat, és harmonizálja a növényen belüli tápelem ellátottságot is. Mindez az erőteljes oldal- és vezérhajtás fejlődésben, valamint a becőnkénti teljes értékű magszámban mérhető.

Megjegyzés:

Mivel a Riza® 250 EW repcén kívül eredményesen alkalmazható még csonthéjasokban, szőlőben, almatermésűekben és kalászosokban is amely kultúrákban az Amalgerol szintén eredményes, ezért a Riza®-Amalgerol® virtuális csomag előnyeit ezen növények termesztőinek is ajánljuk.


Felhasználás előtt mindig olvassa el és tartsa be a termék címkéjén leírt utasításokat!

Kapcsolódó termék

Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
KÉPEK
SZAVAZÁS

Tudta Ön, hogy a kukoricamoly ellen Coragen® rovarölő szerrel akár 1 tonna minőségi termés is megmenthető?

Igen

Nem
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.