Repce Kondi Pack

2017. december 18. hétfő
BETÜMÉRET:

Gombaölő, regulátor és kondícionáló virtuális csomag

Kapcsolódó termékek
Kapcsolódó kultúrák
Hatóanyag Forg. kat. Tartalom m.v.i. (nap)
Riza 250 EW 250 g/l tebukonazol I. 5 l Riza 250 EW + 0
Amalgerol - állati és növényi olajok, gyógynövény kivonatok, nyomelemek, esszenciák, algakivonat 25 l Amalgerol Premium

 

Mégveszélyesség nem jelölésköteles
Veszélyesség vízi szervezetekre kifejezetten veszélyes
Tűzveszélyesség nem jelölésköteles
LD50 érték 2000

 

Kultúra Károsító Dózis (l/ha) é.v.i. (nap)
Őszi káposztarepce Gombabetegségek, Regulátorozás, Kondicionálás Riza 250 EW 0,6-1 35
Amalgerol Premium 3-5

 

Az eredményes repcetermesztés fontos feltétele, hogy tavasszal az induló állományt ne gyengítsék a különböző betegségek, ezért elengedhetetlen, hogy a tápanyagokhoz minél gyorsabban hozzájusson a növényzet. Ugyanakkor az is meghatározó a hozam és minőség szempontjából, hogy a vezérhajtással együtt az oldalhajtások is teljes értékű becőket neveljenek, amihez viszont az kell, hogy együtt hajtsanak és fejlődjenek.

A Cheminova pontosan ezen szempontok figyelembe vételével alakította ki Repce Kondi Pack virtuális csomagját, ami 5-8 ha repce állománykezelésére elegendő.

A Riza 250 EW egy újgenerációs triazol, ami felszívódó tulajdonsága, széles hatásspektruma és jelentős gombaölő hatékonysága mellett még egy különleges tulajdonsággal bír, ami megkülönbözteti a hasonló típusú gombaölő szerektől, az pedig a regulátorhatás. A repcét kezelve Riza 250 EW-vel, a gombafertőzésektől (fóma, szklerotínia, alternária, botritisz) tudjuk megvédeni a tőlevélrózsás, szárba indulni készülő állományunkat, ugyanakkor ezt a másik, nagyon fontos tulajdonságát is ki tudjuk használni.
A regulátorhatás abban nyilvánul meg, hogy a kezelés eredményeként az oldalhajtások a vezérhajtással együtt fejlődnek, azzal egyszerre virágoznak és egyenértékű becőket teremnek.

Az elmúlt 20 év igazolta, hogy az Amalgerolnak helye van a repcetermesztés technológiájában, mert úgy a gyökérzet beindításával, mint a gyökérrel szimbiózisban élő mikorrhizák meghétszerezésével a növény jóval nagyobb felületről tud vízben oldott tápelemeket felvenni, valamint fokozza a növényben az anyagcsere folyamatokat, és harmonizálja a növényen belüli tápelem ellátottságot is. Mindez az erőteljes oldal- és vezérhajtás fejlődésben, valamint a becőnkénti teljes értékű magszámban mérhető.

Megjegyzés:

Mivel a Riza 250 EW repcén kívül eredményesen alkalmazható még csonthéjasokban, szőlőben, almatermésűekben és kalászosokban is amely kultúrákban az Amalgerol szintén eredményes, ezért a Riza-Amalgerol virtuális csomag előnyeit ezen növények termesztőinek is ajánljuk.


Felhasználás előtt mindig olvassa el és tartsa be a termék címkéjén leírt utasításokat!

Kapcsolódó termék
Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
KÉPEK
SZAVAZÁS

Ön szerint szükséges a nagy széltippan ellen már ősszel védekezni kalászosokban?

Igen

Nem

Tavasszal is elég
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.