Successor T - a napraforgó új gyomirtó szere

2014. április 7. hétfő
BETÜMÉRET:
2014-től a napraforgóban is alkalmazható és okirattal rendelkező gyomirtó készítmény

A Successor T (300 g/l petoxamid+187,5 g/l terbutilazin) egy közismert, magról kelő egy- és kétszikű gyomnövények ellen kiváló hatékonysággal és tartamhatással rendelkező, általánosan használt gyomirtó szer. A petoxamid hatóanyag mellett a terbutilazin a magról kelő kétszikűek ellen egy gyors levélen keresztüli hatékonyságot (gyomok száradása) eredményez, majd bemosócsapadék segítségével talajon keresztüli tartamhatást biztosít.

A készítmény további egyediségét adja, hogy 2014-től a Successor T 2,5-4 l/ha-os dózisa a napraforgó preemergens gyomirtására is alkalmazható és okirattal rendelkező gyomirtó készítmény. Napraforgóban a Successor T vetés után, kelés előtti (preemergens) gyomirtási kezelést biztosít. Hatékonysága kiterjed a kakaslábfűre, muharfajokra, disznóparéj- és libatopfélékre, parlagfűre, selyemmályvára. Kimondottan ajánlott készítmény a csattanó maszlaggal erősen fertőzött területeken. A Successor T kezelést követően érkező bemosó csapadékkal nagyon jó és biztonságos tartamhatást érhetünk el a napraforgó területen.

A Successor T esetében a fitotoxicitás elkerülése érdekében 1,5 % alatti szervesanyag-tartalmú területeken csökkentsük a dózist 3 l/ha-ra. Azt is fontos megemlítenünk, hogy kötött, szervesanyagban gazdag talajokon nagyobb eső vagy csapóeső hatására sem okoz fitotoxikus tüneteket!

További információ a Successor T-ről ide kattintva érhető el.

Kapcsolódó banner


Kapcsolódó hírlevél

Kapcsolódó termék


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
KÉPEK
SZAVAZÁS

Tudta Ön, hogy a kukoricamoly ellen Coragen® rovarölő szerrel akár 1 tonna minőségi termés is megmenthető?

Igen

Nem
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.