Successor T a kukorica gyomnövényei ellen

2014. április 16. szerda
BETÜMÉRET:
Széles hatásspektrumú, tartamhatással rendelkező készítmény.

A Successor T (300 g/l petoxamid + 187,5 g/l terbutilazin) az egy- és kétszikű gyomnövények ellen kiváló hatékonysággal és tartamhatással rendelkező, széles körben elterjedt gyomirtó szer. A kukorica gyomirtási technológiákban közismert kombinációs partner, mivel a petoxamid hatóanyaga magról kelő egy-, és több kétszikű gyomnövény csírázását gátló készítmény, azaz a kelő, csírázó magvakat károsítja. A terbutilazin a magról kelő kétszikűek ellen egy gyors, levélen keresztüli hatékonyságot (gyomok száradása) eredményez, majd bemosó csapadék segítségével talajon keresztüli tartamhatást biztosít, tökéletesen kiegészítve ezzel a petoxamid hatásmechanizmusát.

Vetés után, kelés előtti alkalmazás esetén a hatékony gyomirtó hatás kifejtéséhez a permetezés után 2 héten belül bemosó csapadék szükséges. A Successor T kelés után is kijuttatható (a kukorica 6-7 leveles állapotáig) 4 l/ha dózisban. A kikelt gyomokat leperzseli, megázva tartamhatást biztosít a később csírázó gyomok ellen is.

A kijuttatás optimális ideje, mikor az egyszikű gyomok 1-3, a kétszikűek 2-4, a kukorica pedig 2-3 leveles fejlettségi állapotában van.

További információt a Successor T-ről ide kattintva érhet el.

Kapcsolódó banner


Kapcsolódó hírlevél

Kapcsolódó termék


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
KÉPEK
SZAVAZÁS

Tudta Ön, hogy a kukoricamoly ellen Coragen® rovarölő szerrel akár 1 tonna minőségi termés is megmenthető?

Igen

Nem
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.