Biostimulálás Radistart® Golddal

2020. március 24. kedd 13:08
BETÜMÉRET:
Avagy komplex kihívásokra komplex válasz

A kereskedelmi forgalomban elérhető legújabb kombinált startertrágya és talajkondicionáló készítményünk, a Radistart® Gold, mely minden eddiginél innovatívabb termék. Magában hordozza a starter műtrágyázás minden előnyét és a biostimulátor pozitív hatásait is.

Napjainkban a megváltozott körülmények között (klímaváltozás, romló talajok, csökkenő termőterület, intenzíven növekvő termésszint, és nehezedő növényvédelem) termesztett növényeinkre is új kihívások várnak. A mikrogranulált startertrágya segít abban, hogy gyors kezdeti fejlődési erélyt biztosítson a kelő állománynak, tavasszal jó kondícióban induljon növényünk és ellenállóbb legyen a kártevőkkel szemben. Ehhez biztosítunk tápanyagot (NPK), mezoelemeket (kalcium, magnézium, kén) és a mikroelemek közül cinket, továbbá zeolitot. A zeolit elősegíti a növények vízfelvételét, javítja a talajok vízháztartását, csökkenti a talajok savasságát, esszenciális mikroelemeket tartalmaz, magas az ioncserélő képessége.

A Radistart® Gold további előnyei a tengerialga-kivonatban rejlenek. Az Ascophyllum nodosum (2 m/m%) segíti a növények alkalmazkodóképességét a biotikus és abiotikus stresszfaktorokkal szemben. Serkenti a csírázást, elősegíti a gyökér és a mikrobák közötti kölcsönhatást, továbbá termésnövelő hatása is van.

Mindezek kombinációja biztosítja a kelőfélben lévő kultúrnövényünk számára a fokozott ellenállóképességet és a könnyen felvehető tápanyagokat.

 
Kapcsolódó termék


Keresse meg területi képviselőjét!
FMC-Agro Hungary Kft.
1027 Budapest Ganz u. 16. 2. emelet
Tel: +36 1 336 21 20
Fax: +36 1 336 21 21
E-mail: info@fmcagro.hu
HÍRLEVÉL

Iratkozzon fel hírlevelünkre
VIDEÓK
KÉPEK
SZAVAZÁS

Tudta Ön, hogy a kukoricamoly ellen Coragen® rovarölő szerrel akár 1 tonna minőségi termés is megmenthető?

Igen

Nem
Az eredmény a szavazás után jelenik meg.